Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2018 Peringkat Kolej Serumpun | FOURTEENTH COLLEGE
» NEWS » Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2018 peringkat Kolej Serumpun

Sambutan Hari Raya Aidilfitri 2018 peringkat Kolej Serumpun

Serdang, 8 Julai - Kolej Dua Belas, Kolej Empat Belas, Kolej Lima Belas dan Kolej Enam Belas atau lebih dikenali dengan Kolej Serumpun telah mengadakan sambutan Hari Raya Aidilfitri 2018 peringkat Kolej Serumpun. Tetamu jemputan adalah pihak PJSD Sdn. Bhd. serta mantan pengetua kolej-kolej serumpun. Majlis telah diadakan di Dewan Putra 2 dan diadakan pada jam 09.00 pagi sehingga 12.00 tengahari.

Antara menu yang dihidangkan adalah satay, rendang ayam pencen Negeri Sembilan style, nasi impit, lemang, mee rebus dan pelbagai kuih muih. Lebih menariknya, lemang dan rendang telah dimasak sendiri oleh semua staf Kolej Serumpun pada hari sebelumnya. Program ini adalah merupakan satu langkah untuk saling berkenalan antara satu sama lain meamndangkan pengurus-pengurus telah bertukar serta Kolej Empat Belas menerima Pengetua yang baharu.

Date of Input: 06/09/2018 | Updated: 06/09/2018 | zawiyah

SXEcJAH~