Penyertaan Pertandingan The Good English Language Learner: Silver State National Challenge Quiz (GELL: SSCQ) | FOURTEENTH COLLEGE
» NEWS » Penyertaan Pertandingan The Good English Language Learner: Silver State National Challenge Quiz (GELL: SSCQ)

Seri Iskandar, Perak, 29 Sept - Kolej Empat Belas telah menghantar penyertaan dalam pertandingan The Good English Language Learner: Silver State National Challenge Quiz (GELL: SSCQ). Dua pasukan telah menyertai pertandingan ini iaitu:

Kumpulan : Young Minds

• Mogaaneswari Dewi a/p Parameswaran
  • Prithiny a/p Rajan
  • Annamary Walker

Kumpulan : Amigos

• Nurul Asihah binti Ahmad Fauzi
  • Deborah Joyce
  • Chandreeka Thinakaran

Peratndingan telah diadakan di UiTM Seri Iskandar, Perak dan telah disertai oleh beberapa Universiti Awam, IPTA dan IPTS yang lain. Selain penyertaan peserta, beberapa orang penyokong daripada Kolej Empat Belas dan Kolej Enam Belas juga turut hadir untuk memberikan semangat kepada peserta. Turut bersama adalah Bonda Pengetua, Prof. Madya Dr. Latifah binti Saiful Yazan serta En. Muhammad Haikal bin Sharif, felo Kolej Empat Belas.

Seorang peserta, Deborah Joyce telah mendapat anugerah The Best Quizzer manakala kumpulan Young Minds telah mendapat Anugerah Khas daripada urusetia.

Date of Input: 03/10/2018 | Updated: 03/10/2018 | zawiyah

SXEcQAM~