Keputusan Pertandingan Pertanian Bandaran Peringkat Kolej-kolej Kediaman UPM | FOURTEENTH COLLEGE
» NEWS » Keputusan Pertandingan Pertanian bandaran peringkat Kolej-kolej kediaman UPM

Keputusan Pertandingan Pertanian bandaran peringkat Kolej-kolej kediaman UPM

number fifth


Serdang, 20 Okt - Pertandingan pertanian bandaran telah bermula pada bulan Mei 2016 yang dianjurkan oleh CoSComm, TPU, BHEP, UCTC dan Fakulti Pertanian. Selama 5 bulan melaksanakan pertanian bandaran ini, progress penanaman direkodkan untuk dinilai oleh pihak berkenaan.

Hadiah telah disampaikan oleh Naib Canselor UPM, Prof. Datin Paduka Dr. Aini Ideris pada hari Khamis, 20 Oktober 2016 selepas perasmian Ekspo Pertanian dan Pesta Konvokesyen ke-40 UPM di Bukit Ekspo.

Semua kolej kediaman di kampus UPM Serdang adalah diwajibkan untuk menyertai pertandingan ini. Kolej Empat Belas berjaya mendapat tempat ke-5 di antara 17 buah kolej yang bertanding.

Tahniah kepada semua yang terlibat..


Pengetua Kolej Empat Belas, Dr. Omrah binti Hassan @ Hussin SMP, menerima mok cek daripada YBhg. Datuk Seri Dr. Ismail Haji Bakar, Ketua Setiausaha Kementerian Pertanian Industri Asas Tani. 
Presdient MTM Kolej Empat Belas, Syahmi serta ahli MTM yang lain iaitu Intan Yuhana dan Illy Kamaliah bergambar kenangan dengan ayahnada Pengetua Kolej Empat Belas.


Staf dan pelajar Kolej Empat Belas bergambar dengan hadiah kemenangan di tapak pertanian bandaran yang dipertandingkan.
Updated:: [zawiyah]

MEDIA SHARING

FOURTEENTH COLLEGE
Universiti Putra Malaysia
43400 UPM Serdang
Selangor Darul Ehsan
0389467418
0389467419
C1529870229